Agjentet Content Albania

 • Rigers Kaçorri

  Rigers Kaçorri, lindi në Rreshen, Mirditë në 1988. Ai diplomua për Vreshtari dhe Enologji ne Universitetin e Bolonjës dhe u specializua në Marketingun e Verërave ......

 • Gerta Loku

  Gerta Loku – Tushaj lindur ne Mamurras nga nje familje e thjeshte arsimtaresh. Qe heret e angazhuar ne jeten rinore te qytetit dhe aktive ne nje grupimet e te rinjve,…...

 • Fundim Gjepali

  Fundim Gjepali, lindi në Shijak (Durrës) në 1981 dhe u transferua në Itali në 1996. Shef kuzhine, i guximshëm dhe kureshtar, ai zoteron një teknikë gatimi të përpiktë dhe të…...

 • Albana Mucaj

  Prej vitit 2002, Albana Muçaj ka punuar si gazetare për çështjet ekonomike. Agjensia Telegrafike Shqiptare, Monitor, e ABC News, janë institucionet ku ajo punoi si gazetare......

 • Anita Likmeta

  Anita Likmeta ka lindur në Durrës, Shqipëri. Ajo u zhvendos në Itali në vitin 1997 në moshën njëmbëdhjetë vjeç. Në Itali ajo mbaroi shkollën e mesme, ndoqi Akademinë e......

 • Francesco Milella

  Francesco Milella lindi në Bari më 28 Mars 1966. Ai është një ekspert komunikimi dhe ka punuar 23 vjet për Publikompass, një kompani e grupit Fiat. Në Janar 2014 ai…...