Blog

Apliko – GIZ dhe Agjencia Federale Gjermane e Punësimit, suporton DHBD në kapacitete të ekspertizës!

👉Shoqëria Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar (GIZ) dhe Agjencia Federale Gjermane e Punësimit, suporton DHBD në kapacitete të ekspertizës.

🔎Thirrja do të jetë aktive një muaj.
Individët e interesuar për të aplikuar duhet të zotërojnë nënshtetësi të një prej vendeve të Bashkimit Europian.

📌Për më shumë detaje klikoni: https://jobs.cimonline.de/index.php?ac=jobad&id=61048

Post a comment