Blog

Nomino “Bright Minds Albanian Worldwide Awards on Entrepreneurship 2022”

🌟 “Bright Minds Albanian Worldwide Awards 2022” hap thirrjen për nominime. Nomino biznesin që mendon se i përket për secilin çmim: • emrin e biznesit • emer/mbiemër i sipërmarrësit • kategoria e nominuar • kontakt i të nominuarit • 3 arsye pse mendoni se biznesi duhet të jetë fitues i…...

Lexo më shumë

Women Startup Competition 2022

U zhvillua për herë të parë në Shqipëri Women Startup Competition. Pas një programi trajnimi dhe inkubimi, ku u përfshinë 30 sipërmarrëse, me 5 Nëntor u mbajt finalja e WSC Albania. 10 finaliste prezantuan idetë e tyre të biznesit para jurisë dhe përfaqësuesve të biznesit. Idea fitueseve, e cila shkon…...

Lexo më shumë

Life of the battery – Enough juices observe your by way of

Life of the battery – Enough juices observe your by way of Answers are a little finest throughout the effective tracking, but I’m however perhaps not totally happy with the brand new Mi Watch’s show. It jumps in order to 120bpm at the start of most exercising, even although you…...

Lexo më shumë

Meetic Affinity anche verso ogni gli effetti excretion estraneo estensione di dating

Meetic Affinity anche verso ogni gli effetti excretion estraneo estensione di dating Cos’e la modalita ignorato giacche rientra nello conveniente compagnia di Meetic (contrasto Group). Una turno collegati alla homepage dovete sottomettersi circa indivisible esame sulla personalita verso cui siete con l’aggiunta di interessati. Il possibilita richiede diversi minuti, prendetevi…...

Lexo më shumë

Something else entirely that you ought to be aware of would be the fact the Cubans getting relationships aren’t purely unmarried

Something else entirely that you ought to be aware of would be the fact the Cubans getting relationships aren’t purely unmarried Ways of matchmaking Cuban girls Many of them was married that have students. For this reason, you will need to you know it before trying to make use of…...

Lexo më shumë

“Mirëmëngjes Diasporë”

DHOMA E BIZNESIT TË DIASPORËS SHQIPTARE në bashkëpunim me “Kalanë e Tiranës” ka kënaqësinë t’ju ftojë në një kafe mëngjesi me temë: “MIRËMËNGJES DIASPORË” – Aktivitet Mujor me përfaqësues të bizneseve shqiptare dhe diasporës shqiptare, për të diskutuar mbi mundesitë e zhvillimit të tregut dhe krijimin e lehtësirave të tjera…...

Lexo më shumë

Welcome New Member – “RAMEL HOTEL “

https://www.facebook.com/ramelhotel/?ref=page_internal  ...

Lexo më shumë

Welcome New Member – RHENUS LOGISTICS N.V

Welcome New Member – RHENUS LOGISTICS N.V Websitte : https://www.rhenus.com/en/be/  ...

Lexo më shumë