Media Room

Dhoma e Biznesit të Diasporës pjesë e konferencës së OECD!

Në Francë OECD, po mban këto ditë Konferencën ndërministeriale të nivelit të lartë për Europën Juglindore, me temë “Human Capital Flight” Shaping the future together”. Pjesëmarrëse në këtë konferencë është edhe Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare, përfaqësuar nga Drejtoresha Ekzekutive Prof. Assoc. Dr. Soana Jaupllari. Pjese e konferencës ishte…...

Lexo më shumë

Apliko – GIZ dhe Agjencia Federale Gjermane e Punësimit, suporton DHBD në kapacitete të ekspertizës!

Shoqëria Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar (GIZ) dhe Agjencia Federale Gjermane e Punësimit, suporton DHBD në kapacitete të ekspertizës. Thirrja do të jetë aktive një muaj. Individët e interesuar për të aplikuar duhet të zotërojnë nënshtetësi të një prej vendeve të Bashkimit Europian. Për më shumë detaje klikoni: https://jobs.cimonline.de/index.php?ac=jobad&id=61048...

Lexo më shumë

GERMIN prezanton në Tiranë “Original”, programin për të rinjtë e Diasporës!

Nënkryetarja e Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare znj. Elisabeta Katiaj, në fjalën përshëndetëse përcolli urimet nga Presidenti i Nderit z. Lazim Destani, Kryetari z. Ardian Lekaj, Kryesia dhe Asambleja. “Anëtarët e Dhomës janë sipërmarrës që operojnë sot në vende të ndryshme të botës por patjetër që i drejton patriotizmi…...

Lexo më shumë

🤝Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare nënshkruan marrëveshjen e Bashkëpunimit me organizatën Germin!

📄NënKryetarja e DHBD znj. Elisabeta Katiaj dhe BashkëDrejtori i Germin z. Lirim Krasniqi kanë firmosur një marrëveshje bashkëpunimi me qëllim realizimin e aktiviteteve të përbashkëta me fokus Diasporën si dhe promovimin e produkteve dhe shërbimeve vendore jashtë vendit.  ...

Lexo më shumë

Firmoset Marrëveshja e Bashkëpunimit me Shoqatën e Restoranteve Turistike

Festivali Kombëtar i Kulinarisë, Bujtinave dhe Prodhuesve Vendorë çeli ditën e djeshme edicionin e tij të parë. Në ambientet e Presidencës u organizua edhe një panair me produkte tipike lokale ë zonave të ndryshme të Shqipërisë. Organizator i këtij evenimenti ishte Shoqata Restoranteve Turistike Shqiptare e cila kishte zgjedhur këtë…...

Lexo më shumë

“Mirëmëngjes Diasporë”

DHOMA E BIZNESIT TË DIASPORËS SHQIPTARE në bashkëpunim me “Kalanë e Tiranës” ka kënaqësinë t’ju ftojë në një kafe mëngjesi me temë: “MIRËMËNGJES DIASPORË” – Aktivitet Mujor me përfaqësues të bizneseve shqiptare dhe diasporës shqiptare, për të diskutuar mbi mundesitë e zhvillimit të tregut dhe krijimin e lehtësirave të tjera…...

Lexo më shumë