Newsletter Connect ALB

Newsletter #12 – 1 Nëntor 2021

Connect Albania vazhdon të rritet në angazhimin e komunitetit shqiptar jashtë vendit. Tani kemi 14 Agjentë Zhvillimi të certifikuar, të cilët janë një urë lidhëse midis vendeve të destinacioneve dhe vendit të origjinës për të lehtësuar investimet e huaja në Shqipëri. Ky numër i ......

Lexo më shumë

Newsletter #13 – 1 Dhjetor 2021

Në muajt e fundit Connect Albania ka angazhuar mbi 20 Agjentë Zhvillimi të certifikuar. Ato janë ura lidhëse midis vendeve të destinacioneve dhe vendit të origjinës për të lehtësuar investimet e huaja në Shqipëri. Ky buletin i kushtohet ......

Lexo më shumë

Newsletter #11 – 9 Gusht 2021

Komuniteti shqiptar në diasporë po e konsideron mekanizmin e Connect Albania si një mundësi të mirë për të qenë të përfshirë në zhvillimin ekonomik të Shqipërisë. Agjantët e Zhvillimit janë si një urë lidhëse midis vendeve ku gjendet diaspora dhe atdheut të tyre ......

Lexo më shumë

Newsletter #10 – 21 Korrik 2021

Connect Albania është duke e zgjeruar aktivitetin e saj në Itali me promovimin e projektit tek komunitetet e Diasporës Shqiptare dhe të sipërmarrësve të mundshëm. Numri i Agjentëve të Zhvillimit është rritur. Lista e plotë e tyre mund të gjendet duke klikuar linkun si më poshtë ......

Lexo më shumë

Newsletter #9 – 30 Qershor 2021

Connect Albania po vazhdon me aktivitetet e saj me komunitetet e diasporës dhe kjo është reflektuar në një interes të shtuar nga individë prej Diasporës Shqiptare për tu bërë Agjentë Zhvillimi duke kontribuar në këtë mënyrë në zhvillimin e atdheut të tyre. Z. Rezart Ujkaj u bashkua së fundmi me…...

Lexo më shumë

Newsletter #8 – 9 Qershor 2021

Connect Albania është bërë e njohur për një numër në rritje të anëtarëve të Diasporës Shqiptare dhe është kthyer në një temë diskutimi që ka ngjallur interes për të ndihmuar në mënyrë aktive Shqipërinë për të patur rritje ekonomike me anë të shtimit të investimeve te huaja direkte ......

Lexo më shumë

Newsletter #7 – 25 Maj 2021

Connect Albania po pritet gjithnjë e më mirë nga komuniteti i Diasporës Shqiptare në Itali dhe kemi kënaqësinë të shpallim dy Agjente Zhvillimi të cilat sapo janë çertifikuar gjatë kësaj jave në datë 19 Maj 2021, Zj. Denada Zoto dhe Zj. Edvina Plaka, të cilat me ......

Lexo më shumë

Newsletter #6 – 6 Maj 2021

Connect Albania ka kënaqësinë të njoftojë se ka një rritje të numrit të individëve të cilët po aplikojnë për t’u bërë Agjentë të Interesuar të Zhvillimit. Z. Geri Cakoni dhe Z. Ledion Zotaj, u bashkuan me ......

Lexo më shumë

Newsletter #5 – 16 Prill 2021

Jemi të lumtur që të ndajmë me ju dhe të prezantojme të parin Agjent të Interesuar të Zhvillimit të Connect Albania. Arbri Merkaj, anëtar i Diasporës Shqiptare që jeton në Itali, është çertifikuar nga ......

Lexo më shumë

Newsletter #4 – 2 Prill 2021

Ky numër i Newsletter është fokusuar në sektorin e bujqësisë dhe turizmit rural i cili përfaqëson një nga mundësitë më të mira që ofron ekonomia shqiptare për të bërë biznes. Bujqësia dhe Turizmi .......

Lexo më shumë