0694245555  Rr. Ibrahim Rugova nr. 5,Sky Tower 13/3, Tiranë, Shqipëri

HomeLajmePublikimeEkonomia Dhe Financat Pas Bllokimit Nga Covid-19

Ekonomia Dhe Financat Pas Bllokimit Nga Covid-19

Ekonomia Dhe Financat Pas Bllokimit Nga Covid-19

[vc_row][vc_column][vc_column_text]-Nga Eduart Gjokutaj – Ekspert pranë ALTAX

Kur bëhet fjalë për rimëkëmbjen e ekonomisë, qeveria ka në dispozicion dy mjete kryesore: stimulin monetar dhe stimulin fiskal. Edhe pse këto qasje nuk janë opsionet e vetme, që mund të zbatojë një qeveri e përkushtuar, në realitet shumica e paketave të ndihmës ekonomike në vende të ndryshme janë duke u orientuar në këto dy kategori.

Për më shumë klikoni këtu ►►► 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]