Blog

Newsletter #50

Mesazhi i Kryetarit të Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare në përfundim të një viti të “pazakontë”!

Kryetari i Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare z.Ardian Lekaj, ka dhënë një mesazh në ditën e Diasporës në Shqipëri në mbyllje të një viti të “pazakontë”. Nëpërmjet këtij mesazhi z.Lekaj ka shprehur mirënjohjen për te gjithë mbështetjen që Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare ka marrë gjatë këtij viti, si dhe ka ndarë qëllimet për të ardhmen.“Rrugëtimi ynë si ndërtues të urave lidhëse midis diasporës shqiptare kudo që ndodhet në botë dhe vendit amë sapo ka filluar.

Post a comment