0694245555  Rr. Ibrahim Rugova nr. 5,Sky Tower 13/3, Tiranë, Shqipëri

HomeLajmeNewsletterNewsletter #39

Newsletter #39

Newsletter #39

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”11369″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Shqipëria dhe Kosova firmosin marrëveshje bashkëpunimi – Me rastin e ditës botërore të turizmit është nënshkruar marrëveshja e bashkëpunimit ndërmjet Unionit të Turizmit të Kosovës dhe Shqipërisë.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Lexo më shumë” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.adbc.al%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F10%2FNewsletter-39-AL-3.pdf|||”][/vc_column][/vc_row]