Buletin Informativ

Lexo buletinin informativ, çdo javë, në shqip dhe anglisht

Gazeta Diaspora

Të rejat më të fundit nga Diaspora.

Forumi

Bëhu pjesë e diskutimeve.

RRETH NESH

Themeluar në Nëntor 2019, Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare, si një organizatë e pavarur dhe jo-fitimprurëse, ka si mision mbështetjen e investitorëve të Diasporës, që dëshirojnë të krijojnë apo të zgjerojnë biznese në Shqipëri.

AKTIVITETE

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare zhvillon aktivitete në interes të komunitetit të biznesit dhe të rinjve sipërmarrës në Shqipëri dhe Diasporë si dhe mbështet aktivitete që ndihmojnë në zhvillimin dhe fuqizimin e Diasporës Shqiptare.

rregullat-dhe-procedurat-per-biznes

PROJEKTE

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqipëtare është e angazhuar të përfshihet në projekte të ndryshme që ofrojnë oportunitete për bizneset në Shqipëri dhe Diasporë

Anëtarësohu

Eja të bëhesh pjesë e një rrjeti të madh biznesesh !

Volunteers Hub

Një nga iniciativat e vazhdueshme të Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare është angazhimi i vullnetarëve në projektet dhe aktivitetet e saj. Në këtë kontekst, thirrjet për të rinj vullnetarë janë gjithnjë të hapura pranë zyrave tona.
Lexo më shumë

Mbi projekte të ndryshme, apo eksperienca në fushën e biznesit, pranojmë vullnetarë për fusha si më poshtë, por jo të limituar në:

  • Marketing
  • Menaxhim Projektesh
  • Turizëm
  • Analizë Financiare
  • Shkrim Projektesh
  • Ekspertizë Ligjore
  • Ekspertize Ekonomike
  • Informatik
  • Agronomi