0694245555  Rr. Ibrahim Rugova nr. 5,Sky Tower 13/3, Tiranë, Shqipëri

Skuadra

Hollandë
Abstract blur hotel lobby interior for background

Ardian Lekaj

KRYETARI
GJERMANI
Lazim

LAZIM DESTANI

PRESIDENT NDERI
GREQI
Abstract blur hotel lobby interior for background

KLEDIS PANAJOTI RUMI

Kryesia – Anëtarët
KANADA
Logo for Profile

IVI XHELILI

Kryesia – Anëtarët
SHBA
Abstract blur hotel lobby interior for background

VISAR TASIMI

Kryesia – Anëtarët
NORVEGJI
Abstract blur hotel lobby interior for background

BUJAR ZHURI

Kryesia – Anëtarët

Stafi ynë operacional

Stafi ynë, përbëhet nga një grup të rinjsh të kualifikuar dhe me eksperiencë dhe që përmbush një pjesë të mirë të shërbimeve që ofron
Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare, sigurisht në bashkëpunim me partnerët tanë:
Fondi Shqiptar i Zhvillimit të Diasporës, IOM Albania, AIDA & ADISA.

KORDINATOR I DHOMËS SË BIZNESIT TË
DIASPORËS SHQIPTARE

Asistente Projekti

Bashkohu me ne dhe bëhu vullnetar!