Francesco Milella_800x750px copy 3100

Arsyet për të investuar në Shqipëri lidhen kryesisht me taksimin e ulët dhe rritjen e vazhdueshme të vendit. Investoni edhe ju!

Francesco Milella lindi në Bari më 28 Mars 1966. Ai është një ekspert komunikimi dhe ka punuar 23 vjet për Publikompass, një kompani e grupit Fiat.

Në Janar 2014 ai u transferua në Tiranë për të zhvilluar projekte komunikimi në sektorin privat.

Tani si Investitor Italian, ai ka filluar aktivitetin e tij sipërmarrës duke shpërndarë produkte evropiane në Shqipëri në botën e mjekësisë estetike, një sektor me rritje të shpejtë në të gjithë botën dhe në Shqipëri.

Kohët e fundit Shqipëria është bërë një destinacion për turizmin shëndetësor në sektorin e mjekësisë kozmetike dhe kirurgjisë, i cili sjell mijëra pacientë në vend çdo vit dhe në çdo sezon.