Fundim Gjepali_800x750px copy 4100

Shqipëria është një vend i pasur me tradita dhe bukuri e që zhvillohet vazhdimisht, gjë që krijojn dhe plot mundësi. Shfrytëzoi ato!

Fundim Gjepali, lindi në Shijak (Durrës) në 1981 dhe u transferua në Itali në 1996.
Shef kuzhine, i guximshëm dhe kureshtar, ai zoteron një teknikë gatimi të përpiktë dhe të rafinuar që, së bashku me dashurinë për ushqimin dhe për lëndët e para me cilësi të lartë , përshkruan konturet e kuzhinës së tij, gjithmonë të prirur për shije dhe për të shijuar .

Shef Gjepali sot është “Cook – Arch” midis Italisë dhe Shqipërisë: Shef Ekzekutiv i “Antico Arco” në Romë (Itali) dhe i “Padam Boutique Hotel & Restaurant” dhe “Agrotourism Gjepali” në Shqipëri (Tiranë dhe Shijak).

Ai përqafon me entuziazëm filozofinë e gatimit të Antico Arco, të përbërë nga klas dhe kreativitet, duke mësuar teknika të reja të përpikta për të ekzekutuar në mënyrë të përsosur pjatat e traditës romane, duke i sublimuar ato me produkte të shkëlqyera dhe pjata të përgatitura me kujdes