• Kyesia – Anëtarët

Panajot K. Rumi kreu studimet si inxhinier ndërtimi në Universitetin e Athinës Perëndimore (UNIWA). Në moshë relativisht të re, nisi bisnesin e tij privat në fushën e tregtisë dhe të inxhinierisë. Sot është themelues i suksesshëm dhe CEO i grupit të bizneseve “RUMMING”. Me një eksperiencë disa vjeçare në sektorin e ndërtimit dhe të tregtisë industriale në Ballkan, në Itali dhe më gjerë.

Me përkushtim dhe pasion në fushën e ndërtimit, ka shërbyer në kompani të mëdha , si drejtor eksportesh, konsulent biznesi dhe përfaqësues ligjor dhe tatimor për projekte të rëndësishme. Në vitin 2019 fiton çmimin “MëndjeArti i Diasporës”.

Email: [email protected]