• Kyesia – Anëtarët

Shqiptaro-amerikani i brezit të dyte i lindur në SHBA. I diplomuar nga Universiteti i Connecticut-it, si ekonomist dhe zëvendëspresident në fushën e sigurimit shëndetësor. I zgjedhur si 40 ekonomistët më të suksesshëm nën 40 vjeç “40 under 40” ne edicionin e 23-të të gazetës ekonomike “The Hartford Business Journal”. Aktiv në qeverisjen lokale, pjesë e Bordit të Financave të qytetit Naugatuck, Connecticut që më 2018. Themelues i shkollës shqipe në Waterbury më 2011, njëkohësisht themelues i bursës vjetore “Albanian Community Scholarship of Waterbury” dhe drejtor i festivalit kombëtar shqiptar në Waterbury. Ka bashkëpunime të vazhdueshme me Senatin Amerikan dhe ka qenë disa herë i ftuar në Kuvendin e Connecticut-it për mbrojtjen e mësimit në gjuhën shqipe dhe njohjes së lejeve të drejtimit në SHBA.