Histori Suksesi / Van Oord

Histori Suksesi / Van Oord

Histori Suksesi Van Oord

Van Oord është anëtar i ri në Dhomën e Biznesit të Diasporës Shqiptare. Si një kontraktues detar global, Van Oord përqëndrohet në gërmime, infrastrukturën tokësore në Hollandë, era në det të hapur dhe infrastrukturë të naftës dhe gazit. Ata punojnë ngushtë dhe të sigurt me klientët tanë dhe palët e interesuara për të krijuar zgjidhje inovative dhe të qëndrueshme.