Blog

Thirrje për Vullnetarë!

Je student apo i ri me energji? Dëshiron një eksperiencë praktike në të cilën të japësh produkt për komunitetin e biznesit në Shqipëri?

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare mirëpret vullnetarë për projektet e saj! Duke punuar krah nesh, ju do të keni mundësinë të sfidoni veten në projekte dinamike dhe të kuptoni më mire klimën e biznesit në vendin tonë.

Për të gjithë të interesuarit, ju lutem të dërgojnë jetëshkrimin e tyre dhe një letër të shkurtër motivimi në adresën [email protected] duke specifikuar në përshkrim të emailit ‘Aplikim për Vullnetarizëm’.

Ju mirëpresim!