Blog

“Albania Gateway to Ballkan”

Në 3 Dhjetor në Rotterdam u zhvillua aktiviteti i parë i Dhomës së Biznesit të Diasporës në bashkëpunim me Ambasadën Shqiptare në Hollandë, me temën “Albania Gateway to Ballkan” .

Këtij forumi iu bashkuan rreth 100 biznesmenë nga Hollanda, Belgjika ,dhe Gjermania. Disa biznese nga të cilat, dy nga Hollanda një nga Belgjika dhe një nga Gjermania, treguan interes konkret për investimet në tregun Shqiptar.