Newsletter

Newsletter #40

Anëtar i Kryesisë së Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare z.Panajot Rumi , e sheh si shumë të rëndësishëm bashkëpunimin e sipërmarrësve të Diasporës mes tyre, pasi është eksperienca...

Lexo më shumë

Newsletter #39

Shqipëria dhe Kosova firmosin marrëveshje bashkëpunimi - Me rastin e ditës botërore të turizmit është nënshkruar marrëveshja e bashkëpunimit ndërmjet...

Lexo më shumë

Newsletter #38

Takim me “Sektorin e Turizmit” - Turizmi është një nga sektorët kryesorë në vend, që mundëson rritje ekonomike me efekt të lartë tek shumë aktorë të tregut dhe gjeneron sasi…

Lexo më shumë

Newsletter #37

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare marrëveshje me World Vision Albania - Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare ka firmosur një marrëveshje dypalëshe me World Vision Albania. Është kënaqësi për ne…

Lexo më shumë

Newsletter #36

Fruti i rrallë në Europë, për herë të parë Shqipëria nis eksportin. Shqipëria ka nisur për herë të parë eksportin me 1.2 tonë të frutit “Goji Berry”, drejt Austrisë, duke…

Lexo më shumë

Newsletter 34

ITALI/ SHQIPTARËT SHTOJNË BIZNESET E TYRE - Edhe pse pandemia COVID-19 ka frenuar rritjen me ritmet e viteve të mëparshme, përsëri sipërmarrësit emigrantë shqiptarë kanë shënuar një shtim të bizneseve…

Lexo më shumë

Newsletter 33

Kufiri/ Greqi merr vendimin, kush ka Test Serologjik nuk Kalon. Duhet PCRKufiri/ Greqi merr vendimin, kush ka Test Serologjik nuk Kalon. Duhet PCR Autoritetet greke janë vënë në alarm, pasi…

Lexo më shumë

Newsletter 32

Shqipëria do të marrë 180 milon euro si mbështetje për ekonominë e vendit pas goditjes që i ka dhënë pandemia Koronavirus. Bashkimi europian ka miratuar 8 paketa...

Lexo më shumë

Newsletter 31

Investimet e SHBA-ve në Shqipëri gjatë tremujorit të parë të vitit 2020 u vlerësuan me 5 milion euro. Të dhënat që i referohen statistikave të Bankës së Shqipërisë tregojnë se…

Lexo më shumë

Newsletter 30

Komisioni parlamentar i Ekonomisë dhe ai i Ligjeve kanë shtyrë për në shtator shqyrtimin e projektligjit të amnistisë fiskale...

Lexo më shumë

Newsletter 26

Me mbështetjen e Fondit Monetar Ndërkombëtar, duket se qeveria po harton një strategji afatmesme për grumbullimin e të ardhurave buxhetore, me synim për t’i rritur ato me 2,23 pikë përqindje…

Lexo më shumë

Newsletter 25

Gjatë 30 viteve të demokracisë, emigrimi i të papunëve në vecanti, le të themi në vendet kryesisht në tregjet e Europës por edhe në vendet e tjera të botës ka…

Lexo më shumë

Newsletter 24

Ekonomia shqiptare është e përqëndruar kryesisht në aktivitetin tregtar, dicka që vihet re edhe në ndërmarrjet e regjistruara gjatë vitit 2019. Sipas raportit të publikuar nga Instituti i Statistikave (INSTAT)…

Lexo më shumë

Newsletter 23

Natyrisht që situata e sotme nuk është e lehtë, por edhe nuk duhet ekzagjeruar në të kuptuarin e saj. Sot, pyetja e përditshme që ju bëhet ekspertëve është: kush do…

Lexo më shumë

Help with your essay from an expert author can be a good option for students in college. This kind of assistance comes with lots of benefits. Within 48 hours, experts will review your essay and http://ipsnews.net/business/2021/03/29/review-of-the-4-most-uprated-academic-writing-services/ give you precise feedback. Chegg experts will also assist with homework. It is possible to access their assistance with questions or to work out math problems and walk you through the process step-by step. They will also be able to answer any questions you have in an an easy-to-understand manner.