0694245555  Rr. Ibrahim Rugova nr. 5,Sky Tower 13/3, Tiranë, Shqipëri

Projekte

Gjithçka që dëshironi të dini për Sektorët Potencialë në Shqipëri

Këto sektorë janë konceptuar, t’ju njohin me ligjin në fuqi, institucionet ligj-zbatuese, aktorët që operojnë në treg si dhe procedurat që duhen ndjekur për të krijuar një biznes të ri, në sektorin që keni interes. Ky informacion u përgatit me mbështetjen e Agjencisë së Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara – ADISA, Agjencisë Shqiptare për Zhvillimin e Investimeve (AIDA) dhe IOM Albania, përmes mekanizmit Connect Albania. Për më shumë sektorë,klikoni këtu ►►►

 Turizëm & Agroturizëm

Turizëm & Agroturizëm

Shërbimet kontribojnë me 47,7% në PBB vjetore
Lexo Më Shumë
 Bujqësi

Bujqësi

Bujqësia, gjuetia, pyjet dhe peshkimi përbëjnë 18,4 % në PBB vjetore
Read More
 Energji & Miniera

Energji & Miniera

Energjia kontribon me 9,2% në PBB vjetore
Read More

Lajmet më të fundit

Themeluar në Nëntor 2019, Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare,

si një organizatë e pavarur dhe jo-fitimprurëse, ka si mision mbështetjen e investitorëve të Diasporës, që dëshirojnë të krijojnë apo të zgjerojnë biznese në Shqipëri. Anëtarësimi pranë Dhomës së Biznesit ofron mundësinë për të qenë pjesë e një rrjeti të gjerë biznesesh në Shqipëri dhe Diasporë. Themeluar nga një grup biznesmenësh të njohur shqiptarë në Diasporë dhe Shqipëri, nën asistencën e Fondit Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës, Dhoma e Biznesit të Diasporës synon të shndërrohet në një platformë të projektuar për të sjellë më afër partnerët potencialë në biznes, informacionin dhe idetë si dhe të stimulojë investimet nga Diaspora Shqiptare.

Histori Suksesi Van Oord

 Van Oord është anëtar i ri në Dhomën e Biznesit të Diasporës Shqiptare. Si një kontraktues detar global, Van Oord përqëndrohet në gërmime, infrastrukturën tokësore në Hollandë, era në det të hapur dhe infrastrukturë të naftës dhe gazit. Ata punojnë ngushtë dhe të sigurt me klientët tanë dhe palët e interesuara për të krijuar zgjidhje inovative dhe të qëndrueshme.

Histori Suksesi Dupi Fruit

 Një biznes i suksesshëm i anëtarësuar pranë Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare, Dupi Fruit është prodhuesi më i madh i hudhrave në Shqipëri.  I themeluar në 2016, ky biznes përbën një lider në sektorin e tij në rajonin e Ballkanit.

Eventet më të fundit

Galeria

Shqipëria ndodhet në Evropën Juglindore në detin Adriatik dhe Jon brenda Detit Mesdhe.

Ajo ndan kufijtë e tokës me Malin e Zi në veriperëndim, Kosovën në veri-lindje, Maqedoninë e Veriut në lindje, Greqinë në jug dhe kufijtë detarë me Greqinë, Malin e Zi dhe Italinë në perëndim. Gjeografikisht, vendi shfaq kushte të larmishme klimatike, gjeologjike, hidrologjike dhe morfologjike. Posedon një larmi të jashtëzakonshme me peizazhin, kulturën, traditën dhe kulinarinë, e cila është e ndikuar nga fqinjët.

Kryesia

Hollandë
Abstract blur hotel lobby interior for background

Ardian Lekaj

KRYETARI
GJERMANI
Lazim

LAZIM DESTANI

PRESIDENT NDERI
GREQI
Abstract blur hotel lobby interior for background

KLEDIS PANAJOTI RUMI

Kyesia – Anëtarët
KANADA
Logo for Profile

IVI XHELILI

Kyesia – Anëtarët
SHBA
Abstract blur hotel lobby interior for background

VISAR TASIMI

Kyesia – Anëtarët
NORVEGJI
Abstract blur hotel lobby interior for background

BUJAR ZHURI

Kyesia – Anëtarët

Partnerët Tanë

Eja të bëhesh pjesë e një rrjeti të madh biznesesh!