Aktivitete

DIASPORA FOLI- GRATË E DIASPORËS FOLËN!

Zhvilluam në Tiranë “Samitin e Tretë të Grave të Biznesit të Diasporës – Gruaja për Zhvillim të Qëndrueshëm”. Në bashkëpunim me Qendrën për Ndërmarrjet Ndërkombëtare Private (CIPE), Qendrën për Fuqizimin…

Lexo më shumë

Dhoma e Biznesit të Diasporës pjesë e konferencës së OECD!

Në Francë OECD, po mban këto ditë Konferencën ndërministeriale të nivelit të lartë për Europën Juglindore, me temë “Human Capital Flight” Shaping the future together”. Pjesëmarrëse në këtë konferencë është…

Lexo më shumë

GERMIN prezanton në Tiranë “Original”, programin për të rinjtë e Diasporës!

Nënkryetarja e Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare znj. Elisabeta Katiaj, në fjalën përshëndetëse përcolli urimet nga Presidenti i Nderit z. Lazim Destani, Kryetari z. Ardian Lekaj, Kryesia dhe Asambleja.…

Lexo më shumë

“Mirëmëngjes Diasporë”

DHOMA E BIZNESIT TË DIASPORËS SHQIPTARE në bashkëpunim me “Kalanë e Tiranës” ka kënaqësinë t’ju ftojë në një kafe mëngjesi me temë: “MIRËMËNGJES DIASPORË” – Aktivitet Mujor me përfaqësues të…

Lexo më shumë

PARTNERËT DHE EKSPERIENCAT ME DIASPORËN – “Tryeza e Partnerëve”

Drejtore e Sekretariatit e Këshillit të Investimeve znj. Diana Leka në fjalën e saj falenderoi Dhomën e Biznesit për frymën e sjellë në Albania Investment Council jo vetëm nëpërmjet komenteve…

Lexo më shumë

“Tryeza e Partnerëve”- Perspektiva të reja investimi në atdhe!

Të pranishëm në këtë aktivitet ishin: Presidenti i nderit i Dhomës së Biznesit të Diasporës z. Lazim Destani, Kryetari z. Ardian Lekaj, zv. Ministrja për Evropën dhe Punët e Jashtme…

Lexo më shumë

“Tryeza e Partnerëve, Perspektiva të Reja të Investimit në Atdhe” 24 Mars, ora 10:00 – 12:00, Pallati i Kongreseve, Salla “OVALE

Tema e aktivitetit do të jetë “Perspektiva të Reja të Investimit në Atdhe”, ku vëmendje e veçantë do i kushtohet prezantimit të dy projekt propozimeve të Dhomës së Biznesit të…

Lexo më shumë

Dhoma e Biznesit të Disporës në tryezën e bashkëpunimit pushtet vendor-biznes

Ambasada e Shqipërisë në Athinë ka organizuar ditën e premte një tryezë të rrumbullakët me perfaqesues të pushtetit vendor dhe biznesit.  Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare ishte e pranishme…

Lexo më shumë

Dhoma e Biznesit të Diasporës çon “pak” Shqipëri në shtëpinë e Wie is de Mol

13 mars, u mbajt aktiviteti promovues ‘Dita e Fansave’ (‘Fan dag’) në përfundim të emisionit të famshëm holandez Wie is de Mol? (‘I Infiltruari’)ku Shqipëria u përfaqësua me simbolet kombëtare…

Lexo më shumë

Këshilli i Investimeve: Prioritet përmirësimi i klimës së investimeve në vend!

Kryesuar nga Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, znj. Delina Ibrahimaj, Këshilli i Investimeve (KI) zhvilloi një mbledhje të jashtëzakonshme për të prezantuar shtyllat prioritare të ndërhyrjes së Ministrisë së Financave…

Lexo më shumë

Udhëzues për thirrjen e dytë CoSolve-19

Qeveria gjermane në bashkëpunim me qeverinë shqiptare, kanë krijuar Instrumentin këshillimor, CoSolve-19. CoSolve-19 synon masa mbështetëse për ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme në sektorë të ndryshëm dhe fermerë…

Lexo më shumë

Dhoma e Biznesit gati për “Garën e Brendimit të Biznesit të Diasporës”

Gjatë takimit të organizuar me rastin e 28 nëntorit, nga Dhoma e Biznesit të Diasporës, Kryetari z. Ardian Lekaj njoftoi për një nisme të re: Brandimin e Biznesit te Diasporës.…

Lexo më shumë

Takimi i Dhomës së Biznesit për Pavarësinë:Bashkëpunim Dhe Rrjetëzim Në Diasporë

  Presidenti i Nderit të Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare, z.Lazim Destani dhe Kryetari z.Ardian Lekaj, së bashku me bashkëpunëtorë dhe Anëtarët e Dhomës së Biznesit kremtuan mbrëmjen e…

Lexo më shumë

If you’re struggling to write an essay, you might think about hiring help from a professional to complete the task for https://www.syedlearns.co/content-creation-for-beginning-specialists-ideas-for-blog-writing/ you. The truth is that you are able to find help at various places. Writing assistance is available to help you with rewriting a thesis that includes arguments against or in support of it as well as responding to criticisms. Some of these firms will even write the entire essay for you if you pay them. But before you hire somebody to write your paper for you, be sure to go through these guidelines and then use the information in this article to help you make your choice.