Blog

Donacione

Diaspora i dhuron 5 mijë teste COVID-19 Ministrisë së Shëndetësisë

Në ambientet e Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, u dorëzuan 5 mijë teste COVID-19, të dhuruara për Shqipërinë nga tre biznesmenë të Diasporës shqiptare. Me moton “Së bashku të…

Lexo më shumë

Drejtuesit e Dhomës së Biznesit të Diasporës Ndihmojnë Familjet Shqiptare

Situata e vështirë e krijuar nga koronavirusi ka bërë që shumë shqiptarë kudo në botë të marrin aksione solidare për t’i ardhur në ndihmë cilido ka nevojë.Nëpërmjet një publikim në…

Lexo më shumë

COVID-19 / Lazim Destani ndihmon mijëra familje në Maqedoninë e Veriut

Kompania Ecolog International e filantropit Lazim Destani ka zgjedhur t’i vijë në ndihmë mijëra familjeve në Tetovë si dhe në komunat përreth, duke i dhuruar kupona.Me anë të kuponave secili…

Lexo më shumë

KKD / Lazim Destani bashkon sipërmarrësit e Diasporës në ndihmë të vendlindjes

Filantropi dhe Presidenti kompanisë ”Ecolog International” Lazim Destani, pronari i agjencisë ”EuroKoha” Remzi Ejupi dhe Nazmi Viqa kanë arritur që të sigurojnë një sasi jo të pakët testesh në këtë…

Lexo më shumë

Shqipëri / Nis shpërndarja e tabletave të dhuruara nga Ecolog dhe Lazim Destani

Tabletat e pajisura edhe me karta SIM u dorëzuan sot në Ministrinë e Arsimit, për t’u shpërndarë fill më pas në të gjitha bashkitë e vendit.Kjo nismë do t’ju shërbejë…

Lexo më shumë

Lazim Destani: E vërteta për mbështetjen e emigrantëve të Kapshticës nga KKD

Anëtari i KKD Z. Lazim Destani nëpërmjet një statusi në facebook ka shpjeguar  se si u zgjidh situata e emigrantëve shqiptarë të bllokuar në Kapshticë. Ai ka theksuar se ky…

Lexo më shumë