Projekte

Final Pitching, Agro Challenge

Qeveria Gjermane nëpërmjet GIZ mbështet Shqipërinë duke përmirsuar kapacitetin dhe performancën e të rinjve në fushën e sipërmarrjes që lidhet me bujqësinë, nëpërmjet projektit SDRAlbania implementuar nga Instituti ADRIAPOL. Me datë 26 korrik 2020, u zhvillua eventi final i konkursit të ideve të biznesit Agro Challenge... Anëtarësimi pranë këtij unioni…

Lexo më shumë

Qyteti im, Shqipëria jonë

Projekti “Qyteti im, Shqipëria jonë”, është iniciativë e Dhomës së Bisnesit të Diasporës Shqiptare për të gjeneruar të dhëna nga qytete të ndryshme të Shqipërisë të vyera për diasporën që dëshiron dhe mundet të investojë në sektorë të ndryshëm ekonomikë. Projekti konsiderohet si platformë informative-promovuese, një nga mënyrat më interaktive…

Lexo më shumë

PRO ISIB – Nga ide në projekt

Në këtë kohë pandemie, të zgjerojmë mendimin kreativ duke mos lejuar qëndrimin pasiv të të rinjve, duke krijuar sipërmarrje të cilat mund të gjenerojnë të ardhura edhe nëpërmjet punës nga shtëpia, nëpërmjet ekonomisë digjitale, duke nxitur punësimin, arsimin dhe formimin profesional në Shqipëri, duke i dhënë shtysë një përshtatjeje dhe…

Lexo më shumë

Volunteers Hub

Projekti “Volunteers Hub” i referohet ngritjes së një grupimi vullnetarësh të cilët kanë dëshirë të përfshihen në projektet e ndryshme të Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare. Thirrja për vullnetarë do të qëndrojë e hapur gjatë gjithë vitit dhe të gjithë të rinjtë e interesuar mund të dërgojnë aplikimin e…

Lexo më shumë