0694245555  Rr. Ibrahim Rugova nr. 5,Sky Tower 13/3, Tiranë, Shqipëri

HomeLajmeLajmeDhoma e Biznesit të Diasporës (DHBD), në kuadër të zbatimit të Projektit “Angazhimi i Diasporës në transferimin e njohurive bujqësore në Shqipëri”, prezanton platformën online “www.diasporanameson.al”

Dhoma e Biznesit të Diasporës (DHBD), në kuadër të zbatimit të Projektit “Angazhimi i Diasporës në transferimin e njohurive bujqësore në Shqipëri”, prezanton platformën online “www.diasporanameson.al”

Dhoma e Biznesit të Diasporës (DHBD), në kuadër të zbatimit të Projektit “Angazhimi i Diasporës në transferimin e njohurive bujqësore në Shqipëri”, prezanton platformën online “www.diasporanameson.al”

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dhoma e Biznesit të Diasporës (DHBD), në kuadër të zbatimit të Projektit “Angazhimi i Diasporës në transferimin e njohurive bujqësore në Shqipëri”, mbështetur financiarisht nga IOM Albania, prezanton platformën online: diasporanameson.al dedikuar sipërmarrësve të ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme në sektorin e bujqësisë, të rinjve që synojnë të ndërtojnë të ardhmen e tyre në këtë sektor, investitorëve potencialë që kanë interes të investojnë në krijimin e ndërmarrjeve të reja në këtë sektor si edhe amatorëve të bujqësisë.Platforma diasporanameson.al pasqyron informacion të kategorizuar dhe në pasurim të vazhdueshëm nga realizimi i aktiviteteve të shumta të aksesueshme në çdo kohë online ku veçojmë trajnime online, takime për shkëmbim informacioni, demonstrime në terren, panair virtual etj. Informacioni në platformë është produkt i bashkëpunimit me Shoqatën e Kultivuesve Italianë (AIC) e cila ofron ekspertizë profesionale dhe të përparuar rreth teknikave, procedurave, normativave, këshillimeve nga metodat dhe praktikat e kultivimit të produkteve bujqësore, teknologjitë e përpunimit e deri prezantime të detajuara të standardeve të Bashkimit Evropian që rregullojnë tërësinë e marrëdhënieve dhe kushteve të prodhimit, përpunimit, transformimit dhe ruajtjes së produkteve bujqësore.

Në platformë jepen informacione edhe rreth prirjeve të reja të zhvillimit ekologjik në bujqësi me synim ruajtjen e ekuilibrit natyror dhe mbrojtjen e mjedisit. Gjithashtu, një nga rubrikat më praktike dhe efikase të platformës është Pyesni ekspertin e Diasporës ku çdo i interesuar mund të marrë përgjigje rreth çështjeve specifike të sektorit të bujqësisë.

Vizitoni platformën www.diasporanameson.al për më shumë informacion.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”13908″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”13911″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]