Blog

Dhoma e Biznesit të Diasporës në konferencën Ballkanike për Dialogun në Biznes në Hagë.

Dhoma e Biznesit të Diasporës mori pjesë në konferencën Ballkanike për Dialogun në Biznes, 2020 e cila u zhvillua të enjten në Hagë.
Gjatë kësaj konferencë u diskutua rreth zhvillimeve më të fundit ekonomike në vendet e Ballkanit në Shqipëri, Bosnje dhe Herzegovinë, Kosovë, Maqedoni e Veriut, Serbi dhe Greqi.

Një nga çështjet kryesore të diskutimeve ishte “Si të bësh biznes” në vendet e Ballkanit. Ndërsa me tej diskutimet u fokusuan te të potencialet që kanë dhe çfarë mund të ofrojnë vendet e rajonin të Ballkanit Perëndimor.
I pranishëm në këtë aktivitet ishte kryetari i Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare z.Ardian Lekaj, i cili prezantoi para kompanive Hollandeze të interesuara për investime në Shqipëri mundësitë dhe potencialet që ofron vendin ynë.