Blog

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare, kordinon dhurimin e 20,000 maskave textile, të dhuruara nga Marlotex sh.p.k.

Në kushtet e Pandemisë COVID-19, parashikimet e ekspertëve identifikojnë përhapjen më të gjerë të virusit COVID-19, në periudhën në vijim, për shkak të sezonit, mbivendosjes së virozave të tjera stinore si dhe grupimeve të mëdha nëpër shkolla e universitete…

Për më shumë klikoni këtu ►►►