Blog

Easy Albania vjen me nje Aplikacion !

EasyAlbania anëtare e Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare tani më vjen me një aplikacion që u ofron mundësinë dyqaneve, bizneseve dhe profesionistëve të lirë, të regjistrohen dhe të krijojnë dyqanin e tyre online fare thjesht, me suportin dhe asistencën e stafit në çdo hap.Bashkëpunimi me EasyAlbania do sjellë për biznesin tënd një avantazh të madh që do ndikojë në mënyrë progresive shitjet tuaja . Eksperienca 10 vjeçare në telemarketing dhe kujdes klienti, studimi i tregut etj, kane bërë Easy Albanian ekspertë të sjelljes konsumatore.

Për më shumë shkarko aplikacionin online ne IOS apo Android

https://apps.apple.com/us/app/easy-albania/id1572616286

Ose vizito faqen e web :
https://easyalbania.com/al/

Post a comment