Blog

Investitorët Gjermanë bëhen pjesë e Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare !

Presidenti i nderit i Dhomës së Biznesit të Diasporës z.Lazim Destani si dhe kryetari i Dhomës z. Ardian Lekaj kanë zhvilluar ditën e sotme një takim me një grup investitorësh nga Gjermania.

Gjatë takimit u bisedua për mundësitë konkrete të bashkëpunimit në fushën e shërbimeve. Kompania gjermane e cila sot u bë anëtare e Dhomës së Biznesit të Diasporës  operon në fushën e logjistikës.Në Shqipëri do të nisin aktivitetin duke  krijuar vende pune për rreth 50 punonjës.

Post a comment