0694245555  Rr. Ibrahim Rugova nr. 5,Sky Tower 13/3, Tiranë, Shqipëri

HomeLajmeAktivitetetKryesia e Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare zhvillon mbledhjen e parë

Kryesia e Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare zhvillon mbledhjen e parë

Kryesia e Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare zhvillon mbledhjen e parë

[vc_row][vc_column][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1594905944674-cd434e39-6bc7-4″ include=”9012,9013″][vc_column_text]

Kryesia e Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare zhvilloi mbledhjen e parë me anëtarët ku i pranishëm ishte dhe Ministri i Shtetit për Diasporën z. Pandeli Majko.
Qëllimi i këtij takimi ishte prezantimi i bashkëpunimit të parë me Dhomën e Tregëtisë Shqiptare në Itali. Gjithashtu anëtarët e rinj u njohën me punën e Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare dhe shërbimet që ajo ofron.

Kryetari i Dhomës së Biznesit të Diasporës dhe anëtar i Këshillit Koordinues të Diasporës, z. Ardian Lekaj njohu anëtarët me punën e deritanishme të Dhomës si dhe prezantoi punën fillestare të këtyre muajve që nga krijimi i Dhomës si dhe aktiviteti e programuara për vitin 2020.
Dhoma e Biznesit të Diasporës shqiptare e krijuar në nëntor 2019 është e gatshme të pranojë sipërmarrësit shqiptarë për anëtarësim nga kudo në botë.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]