Blog

“Mirëmëngjes Diasporë”

DHOMA E BIZNESIT TË DIASPORËS SHQIPTARE në bashkëpunim me “Kalanë e Tiranës” ka kënaqësinë t’ju ftojë në një kafe mëngjesi me temë:

“MIRËMËNGJES DIASPORË” – Aktivitet Mujor

me përfaqësues të bizneseve shqiptare dhe diasporës shqiptare, për të diskutuar mbi mundesitë e zhvillimit të tregut dhe krijimin e lehtësirave të tjera për biznesin.

Ju mirëpresim të ndajmë sëbashku mundësitë dhe problematikat me një kafe mëngjesi!

DT.29.04.2022 ORA 9:00

Kalaja e Tiranës – “Lunaria”

 

Post a comment