0694245555  Rr. Ibrahim Rugova nr. 5,Sky Tower 13/3, Tiranë, Shqipëri

HomeLajmeNewsletterNewsletter 11

Newsletter 11

Newsletter 11

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”8669″ img_size=”full”][vc_column_text]Sektori i shërbimeve po shndërrofiet në sektorin bosht të ekonomisë globale dhe vlera e shtuar e tij në tregtinë botërore llogantet në 50 % të saj. Sipas statistikave të Organizatës Botërore të Tregtisë, Mars 2020, në tregtinë e shërbimeve, norma e rritjes së tregtisë botërore në shërbime, ka perjetuar rënie…[/vc_column_text][vc_btn title=”Lexo më Shumë” align=”right” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.adbc.al%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F03%2FNewsletter-11.pdf|||”][/vc_column][/vc_row]