Blog

Newsletter 16

Me dëshirën për të krijuar një komunikimi të drejtpërdrejtë, ju ri-kujtojmë se Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare është krijuar për të ofruar mbështetje dhe për t’i dhënë “zë”, nevojave të sektorit të biznesit ku ju operoni. Ne qasemi me disa shërbime dhe për çdo rast, mund të kontaktojmë drejtpërdrejt për të diskutuar, këshilluar, vlerësuar nevojat e biznesit tuaj…