Blog

Newsletter 18

Në vijim të prezantimit të strategjisë së rihapjes graduale, duke filluar nga data 11 maj e në vijim nisin lehtësimet e masave për bizneset specifike si parukeritë, dentistë dhe dyqane në qendra tregtare, por me masa rigoroze sigurie. Protokollet janë specifike dhe do të duhet që këto subjekte të marrin masa për organizimin e shërbimit me kushtet e reja…