Blog

Newsletter 19

Për shkak të situatës në të gjithë botën, agjencitë imobilare kanë implementuar një sërë produktesh të reja për shitjet e apartamenteve, si përmes videove, ashtu dhe me trefishimin e fushatave të marketingut online si dhe kanë reduktuar ndjeshëm numrin e shoqërimeve. Tregu i shit-blerjeve të apartamenteve dhe qirave në Shqipëri është prekur…