Blog

Newsletter 33

Kufiri/ Greqi merr vendimin, kush ka Test Serologjik nuk Kalon. Duhet PCR

Autoritetet greke janë vënë në alarm, pasi sipas informacioneve të shërbimeve epidemiologjike greke, emigrantët shqiptarë dhe shtetasit grekë që kalojnë në pikat kuftare drejt Greqisë janë të pajisur me test stereologjik dhe jo PCR, siç kërkohet prej
autoriteteve që prej datës 17 gusht.
..