0694245555  Rr. Ibrahim Rugova nr. 5,Sky Tower 13/3, Tiranë, Shqipëri

HomeLajmeNewsletterNewsletter 4

Newsletter 4

Newsletter 4

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”8675″ img_size=”full”][vc_column_text]Dhoma e Biznesit të Diasporës dhe Fondi Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës morën pjesë për herë të parë në mbledhjen e Këshillit të Investimeve të mbajtur ditën e hënë me temë diskutimi “Mbi ndërveprimin Bashki-Biznes — Transparenca, Shërbimet dhe Zhvillimi Ekonomik Vendor”…[/vc_column_text][vc_btn title=”Lexo më Shumë” align=”right” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.adbc.al%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F02%2FNewsletter-4.pdf|||”][/vc_column][/vc_row]