0694245555  Rr. Ibrahim Rugova nr. 5,Sky Tower 13/3, Tiranë, Shqipëri

HomeLajmeNewsletterNewsletter #46

Newsletter #46

Newsletter #46

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”12363″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]1-Vjetori i Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare vjen ndryshe!

Me rastin e 1-vjetorit të krijimit të Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare, më datë 18.11.2020 u mbajt ceremonia festive me mbi 120 të ftuar nga Shqipëria dhe Diaspora që e ndoqën ceremoninë online. Ndryshe nga sa do të ishte festuar një ngjarje kaq e madhe në kushte normale, për shkak të situatës COVID-19, ky 1-vjetor erdhi ndryshe.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Lexo më shumë” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.adbc.al%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F11%2FNewsletter-46-SQ-1.pdf”][/vc_column][/vc_row]