0694245555  Rr. Ibrahim Rugova nr. 5,Sky Tower 13/3, Tiranë, Shqipëri

HomeLajmeNewsletterNewsletter #48

Newsletter #48

Newsletter #48

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”12562″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]PROJEKTLIGJ “PËR MBËSHTETJEN DHE ZHVILLIMIN E
STARTUP-EVE INOVATIVE”

Qëllimi i këtij projektligji është krijimi i një kuadri rregullator dhe institucional të favorshëm për krijimin dhe zhvillimin e “Startup-eve Inovative” në fushën e teknologjisë dhe inovacionit, për nxitjen e kërkimit, realizimit dhe përdorimit të ideve, modeleve, produkteve dhe proceseve të reja, të cilat sjellin risi në çdo fushë të ekonomisë.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Lexo më shumë” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.adbc.al%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F12%2FNewsletter-48-AL-3.pdf”][/vc_column][/vc_row]