0694245555  Rr. Ibrahim Rugova nr. 5,Sky Tower 13/3, Tiranë, Shqipëri

HomeLajmeLajmeNewsletter #57

Newsletter #57

Newsletter #57

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Kryetari i Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare z.Ardian Lekaj në një intervistë për televizionin “SCAN” ka folur për krijimin e Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare në një periudhë jo të lehtë për Shqipërinë.“Ne jemi krijuar në tërmet dhe jemi zhvilluar në pandemi kjo padiskutim na bën më të forte”. Fillimisht Dhoma ka bërë mbledhjen e informacionit pasi Diaspora Shqiptare është e shpërndare dhe është kryesorja për të nisur punën duke qenë se detyra kryesore është ndërtimi i urave lidhëse. “Ka shembuj konkretë të investitorëve nga Diaspora ka dhe shembuj konkret të rritjes së eksporteve nga Shqipëria. Kuptohet që bimët mjekësore kanë qenë gjithmonë një produkt shqiptar që ka dhe ka goxha emër të mirë, por që do kalojmë në një stad tjetër.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Lexo më shumë” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.adbc.al%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F02%2FNewsletter-57-AL.pdf”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”13241″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]