Blog

Nga Ardian Lekaj – Post Covid/ Cili do të jetë “Normaliteti i Ri”?

Kryetari i Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare z.Ardian Lekaj në një shkrim për gazetën “Diaspora Shqiptare” flet për situatën post Covid, ndikimin në ekonomi dhe “normalitetin e ri”.”Ekonomistët janë ndarë në dy grupime kryesore”. “Një grup mendon se është momenti për të bërë shkurtime drastike për të riformatuar biznesin dhe në këtë mënyrë krijohet një perspektive e re”. “Ata mendojnë se kriza do të zgjasë dhe se mënyra e jetesës dhe të bërit biznes po ndryshon, prandaj dhe duhet reaguar sa më shpejt”. “Ndërsa grupimi tjetër mendon se duhet të bëhet ndërhyrje vetëm pasi situata të stabilizohet”. “Sipas tyre në rast se ndërhyhet tani do të shkaktohet një efekt i dyfishtë negativ dhe do të jetë shumë i dhembshëm” – shprehet z. Lekaj.

Post a comment