Blog

Panairi Virtual i Artizanatit Shqiptar !

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare ju fton në Panairin Virtual të Artizanatit Shqiptar, dt. 28 korrik ora 10:00.
Artizanët, tregtuesit, koleksionistët dhe amatorët e artizanatit shqiptar kanë një mundësi më shumë të prezantojnë produktet më të mira të tyre në lidhje direket në platformën
Join Zoom Meeting
https://us06web.zoom.us/j/83664447164?pwd=a285NUtyeEhTZUkraWw2TzgxUXdMZz09
Meeting ID: 836 6444 7164
Passcode: 148067

Të apasionuarit pas artizanatit, anëtarët dhe miqtë e DHBD do të kenë mundësi ta ndjekin drejtpërdrejt këtë panair livestream ne facebook: https://www.facebook.com/DHBDiaspores/

Regjistrimet vazhdojnë:
Panairi Virtual i Artizanatit Shqiptar
Klikoni linkun e formes se regjistrimit
https://j2jap88ixey.typeform.com/to/z7cS4VHw

Post a comment