0694245555  Rr. Ibrahim Rugova nr. 5,Sky Tower 13/3, Tiranë, Shqipëri

HomeLajmePublikimeParlamenti Shqiptar miraton Regjistrin e Pronarëve përfitues

Parlamenti Shqiptar miraton Regjistrin e Pronarëve përfitues

Parlamenti Shqiptar miraton Regjistrin e Pronarëve përfitues

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Përmes këtij ligji, qëllimi është të identifikohet pronari përfitues, i cili ka pronësinë e fundit ose ushtron kontrollin e fundit efektiv mbi një person juridik (subjekt tregtar dhe OJQ) të regjistruar në Republikën e Shqipërisë dhe të identifikuar me numrin e TVSH-së.

Për më shumë klikoni këtu ►►►

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]