Blog

Presidenti i Dhomës së Biznesit të Diasporës z.Lazim Destani nderohet me çmimin “Nënë Tereza”!

Presidenti i nderit të Dhomës së Biznesit të Diasporës, sipërmarrësi, filantropi  Lazim Destani është nderuar ditën e sotme me çmimin “Nënë Tereza”. Çmim i akorduar në aktivitetin “Takimi i Shkodrës” organizuar nga “Gazeta e Alpeve” dhe bashkia e qyteti.

Z. Destani u nderua me këtë çmim për merita dhe kontribute të pakrahasueshme në mbrojtje të çështjeve dhe interesave shqiptare në të gjithë botën, për lartësimin e flamurit dhe të kombit shqiptar, si dhe për filantropinë e paçmuar ndër dekada, në të gjitha trevat shqiptare!

Çmimi ju dorëzua nga Konsulli I Nderit i Japonisë në Tirane  z. Avni Ponari.

Post a comment