Blog

“Specialisti i pagave si figure e re e profesioneve të lira & Nxitja e vetëpunësimit“

Regjistrohu dhe behu pjesë e webinarit “Specialisti i pagave si figure e re e profesioneve të lira & Nxitja e vetëpunësimit “ , dt.07.04.2021 ora 11:00!

  • Njohje me programe të procesimit të pagave
  • Dispozitat ligjore
  • Fiskalizimi i pagave
  • Profili i punëmarrësit etj.

 

Post a comment