0694245555  Rr. Ibrahim Rugova nr. 5,Sky Tower 13/3, Tiranë, Shqipëri

HomeLajmeLajmeThirrje për Aksionerë -“Fluturo me Shqipen”

Thirrje për Aksionerë -“Fluturo me Shqipen”

Thirrje për Aksionerë -“Fluturo me Shqipen”

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Projekti “Fluturo me Shqipen” ka si qëllim kryesor evidentimin e  rëndësisë së produkteve “Made in Albania” dhe promovimin e tyre, si dhe mbështetjen për krijimin e një zinxhiri nga prodhimi deri në penetrimin drejt tregjeve rajonale dhe drejt konsumatorit shqiptar në Diasporë. Sipërmarrja e Diasporës zotëron kapacitetin e duhur për të ardhur në ndihmë të fuqizimit të produkteve lokale nëpërmjet forcimit të Brandit Shqiptar. Përveç të tjerash, kjo iniciativë do të ndikojë pozitivisht në sektorin e punësimit dhe rritjen e të ardhurave dhe rrjedhimisht një ekonomi të qëndrueshme.

Për t’u themeluar duhet një kapital fillestar minimalisht 200.000 euro me qëllim zotimin e likuiditetit për vitin e parë të shpenzimeve administrative. Kjo do të jetë një shoqëri që synon jo më pak se 200 aksionerë. Kjo formë ligjore ofron një lidhje të fortë me konceptin e të bërit biznes me ndjenjën e patriotizmit, duke nxitur konsumin shqip. Synohet që aksionerët të jenë biznese të Diasporës, dhe/ose individë në moshë deri në 40 vjeç, me qëllim promovimin e inovacionit dhe të miradministrimit të sistemeve digjitale si në mirëmbajtje ashtu edhe në përmirësim të vazhdueshëm, si dhe të marketingut modern.

Për më shumë informacion shihni dokumentin e mëposhtëm.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”zoomIn” title=”Lexo më Shumë – Shqipëria/Një Vend i Sigurt Për të Investuar” style=”custom” gradient_color_1=”turquoise” gradient_color_2=”blue” gradient_custom_color_1=”#dd3333″ gradient_custom_color_2=”#eeee22″ gradient_text_color=”#ffffff” custom_background=”#ed0000″ custom_text=”#ffffff” outline_custom_color=”#666666″ outline_custom_hover_background=”#666666″ outline_custom_hover_text=”#ffffff” shape=”rounded” color=”grey” size=”lg” align=”center” button_block=”” add_icon=”true” i_align=”right” i_type=”fontawesome” i_icon_fontawesome=”fas fa-file-pdf” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” i_icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” i_icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” i_icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” i_icon_monosocial=”vc-mono vc-mono-fivehundredpx” i_icon_material=”vc-material vc-material-cake” i_icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert” custom_onclick=”” link=”url:https%3A%2F%2Fonline.fliphtml5.com%2Fgencr%2Flflz%2F|title:SHQIPERIA-VEND-I-SIGURT-PER-TE-INVESTUAR|target:%20_blank|” custom_onclick_code=””][vc_column][vc_btn title=”Lexo më shumë mbi projektin” style=”custom” custom_background=”#ed0000″ custom_text=”#ffffff” size=”lg” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fas fa-file-pdf” css_animation=”zoomIn” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.adbc.al%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F05%2FPlatforma-per-produkte-MADE-IN-ALBANIA.pdf|title:SHQIPERIA-VEND-I-SIGURT-PER-TE-INVESTUAR|target:_blank”][/vc_column][/vc_row]