0694245555  Rr. Ibrahim Rugova nr. 5,Sky Tower 13/3, Tiranë, Shqipëri

HomeLajmeTEDAZONA E KOPLIKUT, MALËSI E MADHE, SHKODËR

ZONA E KOPLIKUT, MALËSI E MADHE, SHKODËR

ZONA E KOPLIKUT, MALËSI E MADHE, SHKODËR

Kopliku është qendra administrative e zonës së Malësisë së Madhe, me vendodhje në veriperëndim të Shqipërisë, në afërsi të qytetit të Shkodrës. Është e rrethuar nga Liqeni i Shkodrës duke na ofruar mundësi të madhe në fushën e turizmit.

Kopliku është një zonë me burime natyrore (minerale, hidro etj.) dhe krenohet me kushte të favorshme për zhvillimin e turizmit dhe një fuqi punëtore që është edhe dinamike dhe konkurruese në rajon.

Shumëllojshmëria e peshqve që e quajnë liqenin shtëpinë e tyre ka ndihmuar komunitetet fqinje duke përmirësuar mirëqenien e banorëve të zonës duke rritur prodhimin dhe përdorimin efektiv të burimeve. Kompanitë që do të operojnë brenda zonës TEDA do të kenë mundësi të shesin produktetet e tyre në tregjet e brendshme, rajonale dhe ato ndërkombëtare.

 • Prodhimtari, industriale dhe agro-përpunim
 • Turizëm
 • Tregti dhe magazinim të mallarave
 • Shërbime
 • Të tjera
 • Koplik→ Tirana 118km.
 • Aeroporti Tirana International “Nënë Tereza” 102 km
 • Durrës 124km
 •  Porti i Durrësit 125km
 • Porti i Shëngjinit 45km
 • Porti i Bar (Mali i Zi) 68km
 • Dogana në pikën kufitare Hani i Hotit (kufiri me Malin e Zi) 16 km
 • Dogana në pikën kufitare Morinë (kufiri me Kosovën) 187 km