Donacione

COVID-19 / Lazim Destani ndihmon mijëra familje në Maqedoninë e Veriut

Kompania Ecolog International e filantropit Lazim Destani ka zgjedhur t’i vijë në ndihmë mijëra familjeve në Tetovë si dhe në komunat përreth, duke i dhuruar kupona.Me anë të kuponave secili përfitues mund të shkojë në marketet e përzgjedhura dhe të marrë produkte ushqimore, apo edhe......

Lexo më shumë

Shqipëri / Nis shpërndarja e tabletave të dhuruara nga Ecolog dhe Lazim Destani

Tabletat e pajisura edhe me karta SIM u dorëzuan sot në Ministrinë e Arsimit, për t’u shpërndarë fill më pas në të gjitha bashkitë e vendit.Kjo nismë do t’ju shërbejë të gjithë atyre nxënësve që nuk kanë mundësi ekonomike të kenë pajisje ‘smart’ për mësimin online që po zhvillohet përgjatë…...

Lexo më shumë

Lazim Destani: E vërteta për mbështetjen e emigrantëve të Kapshticës nga KKD

Anëtari i KKD Z. Lazim Destani nëpërmjet një statusi në facebook ka shpjeguar  se si u zgjidh situata e emigrantëve shqiptarë të bllokuar në Kapshticë. Ai ka theksuar se ky ka qenë nje veprim i realizuar nga të 15 anëtarët e KKD, dhe jo një gjest personal i tij. Për…...

Lexo më shumë