Evente

Women Startup Competition 2022

U zhvillua për herë të parë në Shqipëri Women Startup Competition. Pas një programi trajnimi dhe inkubimi, ku u përfshinë 30 sipërmarrëse, me 5 Nëntor u mbajt finalja e WSC Albania. 10 finaliste prezantuan idetë e tyre të biznesit para jurisë dhe përfaqësuesve të biznesit. Idea fitueseve, e cila shkon…...

Lexo më shumë

Udhëzues për thirrjen e dytë CoSolve-19

Qeveria gjermane në bashkëpunim me qeverinë shqiptare, kanë krijuar Instrumentin këshillimor, CoSolve-19. CoSolve-19 synon masa mbështetëse për ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme në sektorë të ndryshëm dhe fermerë të regjistruar. Masat do të ndihmojnë ndërmarrjet të përshtaten, të kenë një zhvillim më të qëndrueshëm dhe të tejkalojnë më…...

Lexo më shumë

Dhoma e Biznesit gati për “Garën e Brendimit të Biznesit të Diasporës”

Gjatë takimit të organizuar me rastin e 28 nëntorit, nga Dhoma e Biznesit të Diasporës, Kryetari z. Ardian Lekaj njoftoi për një nisme të re: Brandimin e Biznesit te Diasporës. z.Lekaj shpjegoi se kjo do të jetë një garë e hapur për të gjithë Shqiptarët dhe jo vetëm për bizneset…...

Lexo më shumë

Takimi i Dhomës së Biznesit për Pavarësinë:Bashkëpunim Dhe Rrjetëzim Në Diasporë

  Presidenti i Nderit të Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare, z.Lazim Destani dhe Kryetari z.Ardian Lekaj, së bashku me bashkëpunëtorë dhe Anëtarët e Dhomës së Biznesit kremtuan mbrëmjen e djeshme në një takim online 28 Nëntorin. Datë simbolike e cila përkon edhe me themelimin e Dhomës së Biznesit të…...

Lexo më shumë