Publikime

Apliko – GIZ dhe Agjencia Federale Gjermane e Punësimit, suporton DHBD në kapacitete të ekspertizës!

Shoqëria Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar (GIZ) dhe Agjencia Federale Gjermane e Punësimit, suporton DHBD në kapacitete të ekspertizës. Thirrja do të jetë aktive një muaj. Individët e interesuar për të aplikuar duhet të zotërojnë nënshtetësi të një prej vendeve të Bashkimit Europian. Për më shumë detaje klikoni: https://jobs.cimonline.de/index.php?ac=jobad&id=61048...

Lexo më shumë

Firmoset Marrëveshja e Bashkëpunimit me Shoqatën e Restoranteve Turistike

Festivali Kombëtar i Kulinarisë, Bujtinave dhe Prodhuesve Vendorë çeli ditën e djeshme edicionin e tij të parë. Në ambientet e Presidencës u organizua edhe një panair me produkte tipike lokale ë zonave të ndryshme të Shqipërisë. Organizator i këtij evenimenti ishte Shoqata Restoranteve Turistike Shqiptare e cila kishte zgjedhur këtë…...

Lexo më shumë

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare Marrëveshje Bashkëpunimi me Universitetin Europian të Tiranës

Kryetari i Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare z. Ardian Lekaj ka firmosur ditën e sotme një marrëveshje bashkëpunimi me Dekanin e Fakultetit të Ekonomisë, Biznesit dhe Zhvillimit në Universitetin Europian të Tiranes, Dr. Elvin Meka. Objekti i kësaj marrëveshje është përcaktimi i mënyrave të bashkëpunimit midis UET dhe Dhomës…...

Lexo më shumë

Afati përfundimtar të zbatimit të LIGJIT Nr. 90/2019 “PËR RIVLERËSIMIN E PASURISË SË PALUAJTSHME” për të gjithë individët dhe personat juridik që zotërojnë prona në territorin e Republikën e Shqipërise, deri më 31.12.2021.

Në zbatim të modulit të shërbimeve që Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare ofron, kujtojmë gjithë Diasporën Shqiptare, për afatin në përfundim të zbatimit të LIGJIT Nr. 90/2019 “PËR RIVLERËSIMIN E PASURISË SË PALUAJTSHME” për të gjithë individët dhe personat juridik që zotërojnë prona në territorin e Republikën e Shqipërise,…...

Lexo më shumë